Gündem

İstanbul’a Uçacağız!

Çanakkalelileri sevindirecek haber Dardanel Turizm Seyahat Acentesi Sahibi Zafer Güneş’ten geldi. Güneş, Çanakkale-İstanbul uçuşlarının yeniden başlayacağını müjdeledi.

29 Ekim sonrası yeniden havayolu seferlerine Onur Air firması tarafından start verilmesinin planlandığını aktaran Güneş, uçuşların haftanın 7 günü Çanakkale’de İstanbul Atatürk Havalimanına gerçekleşeceğini kaydetti.
Onur Air’in 180 yolcu kapasiteli uçaklarının sabah Çanakkale’den kalkıp, akşam ise İstanbul’dan dönüş yapacağını belirten Güneş, “Borajet’in uçuşlarda çekilmesinden sonra yaklaşık 7-8 aydır bir süreden bu yana yapılamayan Çanakkale-İstanbul uçuşları, Onur Air hava yollarının devreye girmesiyle Atatürk Havalimanından devam edecek. Kış tarifesinin başlamasıyla beraber 29 Ekim gibi Çanakkale-İstanbul uçuşları resmen başlayacak. Uçak sabah Çanakkale’den gidip akşam geri dönecek. Fiyatlar otobüs fiyatlarına yaklaşık şekilde seyredecek. Haftanın 7 günü seferler sürecek. Her şey bitti, 1-2 gün içerisinde satışlar açılır. Bundan sonraki uçuşlar Atatürk Havalimanına” dedi.