Yaşam

ÖZLEM BALIK EVİ AÇILDI

Biga'da geçtiğimiz gün açılan Özlem Balık Evi, birbirinden lezzetli çeşitleriyle ilk misafirlerini ağırladı.

Biga’da balıkçılar sokağında 1 Eylül balık sezonu ile birlikte damak zevkine uygun balık çeşitleriyle hizmet vermeye başlayan Özlem Balık Evinin açılışı gerçekleşti. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterilen açılışa Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, MHP İlçe Başkanı Salih Altınkaya, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ve Şöförler Odası Başkanı Sait Tanur katıldı.
 
Balıkçılık sektörünün bol olduğu bölgede Balık Evinin açılmasından mutluluk duyduğunu belirten Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan , “Yeni bir işyeri, yeni bir istihdam demektir. Ben yeni işyerimizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Balıkçılık sektörünün bol olduğu bölgemizde böyle bir işyeri ilçemize yakışırdı. Şükürler olsun ki bu eksiklikte ilçemizde giderilmiş oldu. Ben işletme sahiplerimize bol kazançlar diliyorum” dedi.
 
İşletmeciler anne Halime ve oğlu Sezai Göksu Doğan ise yıllardır bu sektörün içinde olmaktan gurur duyduklarını belirterek “Biga’da eksik olduğunu düşündüğümüz bir yerdi. Canınız balık çektiğinde, misafiriniz geldiğinde, evim balık kokmasın dediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. Özlem Balık Evi olarak amacımız halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dediler.
 
Özlem Balık Evi balık pişirmek istemeyen ancak balıktan vazgeçemeyen müşterileri de düşünerek kilo ile balık siparişi alıyor. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü iş yerinin açılışı misafirlere ekmek arası balık dağıtımıyla son buldu.
 
Yasemin özdeş