Eğitim

SAKARYA İLKOKULUNDA EBA DESTEK NOKTASI KURULDU

Biga Sakarya İlkokulu, uzaktan eğitim sürecinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrenciler için EBA destek noktası kurdu.

Uzaktan eğitim süreci çerçevesinde EBA’ya erişim sağlayamayan öğrenciler için Biga Sakarya İlkokulunda kurulan EBA Destek Noktası hizmete girdi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından EBA’ya erişim sağlayamayan ve derslerini takip edemeyen öğrenciler için tüm Türkiye'de olduğu gibi Biga’da da EBA Destek Noktaları oluşturuldu.
 
EBA destek noktaları sayesinde, internet ve teknoloji erişimi olmayan öğrenciler sosyal mesafe kurallarına uyarak eğitim alabilecek.
 
Okul Müdürü Mustafa BERBER, okulda EBA destek noktası kurduklarını ifade ederek, " Uzaktan eğitime giriş imkanı olmayan ya da giriş yapmakta zorlanan öğrencilere yönelik olarak Bakanlığımızın talimatıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından EBA Destek Noktaları çalışması başlatıldı. Bu kapsamda okulumuzda EBA destek noktası oluşturarak öğrencilerimizin hizmetine sunduk. EBA destek noktaları sayesinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilerimize yönelik olarak uzaktan eğitime erişim imkanı sağlamayı amaçlamaktayız. Eba Destek Noktası ile öğrencilerimizin yanındayız" dedi.
 
CAHİT MAVİLİ