Gündem

TAKSİLER VE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINA YÖNELİK KORONAVİRÜS DENETİMİ YAPILDI

Biga'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında taksilere ve toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

İlçe merkezinin değişik noktalarında uygulama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve zabıta ekipleri,Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçları otobüs, minibüs ve taksilerde denetim yaptı.
 
Çeşitli noktalarda denetim yapan ekipler, minibüs durdurarak, yolcu sayısı, maske kullanımı ve hijyen konusunda şoförlere uyarılarda bulundu.
 
Ayrıca ekipler araçların dezenfekte edilip edilmediğini de kontrol etti.
 
Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur yaptığı açıklamada, “Bu gün ilçemizde covid 19 virüsü ile mücadele kapsamında Emniyet Müdürlüğü, Belediye Başkanlığı ve meslek odası temsilcilerinin katılımıyla denetimler yapılmıştır. Denetlemelerden başarıyla çıkan otobüsçü, minibüsçü, taksici esnaflarımızı kutlar, tüm halkımızın bu hassas dönemde esnaflarımıza yardımcı olmalarını anlayış göstermelerini bekliyoruz. lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen uyalım ve uymayanları da uyaralım. Esnaflarımıza ve halkımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.
 
Mehmet özdeş