Siyaset

AK PARTİ BİGA’DAN MHP'YE ZİYARET

AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ve beraberindeki ilçe yönetim kurulu üyeleri kongre sonrası ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici ve beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri son olarak Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Cumhur İttifakı'nın, yeni dönemi ile birlikte Biga için daha çok ortak çalışmalarda bulunulacağı, saha çalışmalarını arttırarak büyüyen ve gelişen Biga’da halkın yanında olup, sorunlarla birebir müdahale edip vatandaşların sesi olunacağına vurgu yapıldı.
 
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Yönetim kurulunu tanıtan AK Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, Biga’nın faydasına olacak her türlü hizmet için hazır olduklarını belirtti. Sepici, “İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve yönetimine misafirperverliği için teşekkür ederim” dedi.
 
CAHİT MAVİLİ