Yaşam

NS SEZGİN, MASSEY FERGUSON HASAT MAKİNELERİNİ BİGA’DA TANITTI

Çanakkale’nin önde gelen gıda üreticisi ve tarım makineleri satıcısı firmalarından N.S. Sezgin Otomotiv Gıda Tar. İnş. Tur. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. Biga TSO Konferans Salonu’nda Massey Ferguson hasat makinalarının tanıtımını gerçekleştirdi.

Massey Ferguson Hasat Makineleri Bölge Satış Müdürü Mahir Aydıner ve Satış Destek Uzmanı Serdar Eral’ın sunumlarıyla gerçekleşen biçerdöver müşteri gününe çok sayıda Bigalı çiftçi katıldı.
 
Yapılan tanıtım günü etkinliği hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan NS Sezgin firmasının yetkilisi Deniz Sezgin; “NS Sezgin firması olarak dün olduğu gibi bugün de, bundan sonra da daima çiftçimizin, üreticimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bugün Biga’da Massey Ferguson traktörleri ve biçerdöverleri ile ilgili son yenilik ve teknolojileri Bigalı çiftçilerimizle buluşturalım istedik. Çok yararlı bir tanıtım oldu. Özellikle karşılıklı soru-cevap ve bilgi alış-verişinin de olması toplantıya ayrı bir anlam ve değer kattı diye düşünüyorum. Bunun gibi etkinliklerimizi diğer ilçelerimizde de sürdürmeyi planlıyoruz. NS Sezgin ailesi olarak tüm üreticilerimize sağlıklı ve bereketli günler diliyoruz.” dedi.
 
Cahit mavili