Sağlık

ÖZEL BİGA CAN HASTANESİ TİCARET BORSASI İLE PROTOKOL İMZALADI

  Özel Biga Can Hastanesi ile Biga Ticaret Borsası sağlık protokolü imzaladı.

Özel Biga Can Hastanesi Kurumsal iletişim ve Pazarlama sorumlusu Süleyman Sel ile Basın Müşaviri Serten Akkaya’nın hazır bulunduğu protokol, Biga Ticaret Borsası’nda imzalandı. Hastane ekibini Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol makamında ağırladı.
 
Yapılan sağlık protokolü ile ilgili konuşan Biga Ticaret Borsası Genel Sekreteri Halil Erol, “Biz aldığımız hizmetlerden memnun olduğumuz için, üyelerimizin ve yönetim kurulumuzun da olumlu görüşlerine istinaden bu anlaşmayı tekrar yapmış bulunmaktayız. Özel Biga Can Hastanesi’nde bizim de öngördüğümüz kadarıyla birçok çözümün yanında iyi bir doktor kadrosu da mevcut. Bu sağlık protokolü ile üyelerimize sağlık alanında güzel bir alternatif sunmuş bulunmaktayız. Umarız, anlaşma hayırlara vesile olur. ” dedi.
 
Özel Biga Can Hastanesi Kurumsal iletişim ve Pazarlama sorumlusu Süleyman Sel de, “Ben öncelikle değerli düşüncelerinden dolayı Halil Bey’e teşekkür ediyorum. Biga’da böyle bir kurumla anlaşmış olmak bize gurur veriyor. Bize olan bu olumlu bakış açısını devam ettireceğimize inancım tamdır. Ben de hastanemiz adına Biga Ticaret Borsası’na ve Halil Bey’e teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.
 
YASEMİN ÖZDEŞ