Yaşam

EN İYİ “İNŞAAT FİRMASI”ÖDÜLÜNÜ ALDI

Engelsiz Yaşam vakfı tarafından bu yıl 12.si düzenlenen 'yılın en iyileri ödül töreni'nde En iyi İnşaat firması kategorisinde ödül Çanakkale’ye geldi.


İstanbul Engelsiz Yaşam Vakfı'nın  Ödül Töreni’ görkemli bir organizasyonla  Pullman İstanbul Hotel Balo Salonu’nda gerçekleşti. Sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan ile Ayça Kuru üstlendiği törene iş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından ünlü isimler katıldı.
 
Törene katılan pek çok önemli isim ödüllerini alırken Çanakkale’nin en iyi inşaat firması ödülüne YZB YAPI İNŞAAT layık görüldü. Yzb İnşaat yetkilisi Mehmet Yüzbaşı " Öncelikle  biz bir ekibiz ve bu ödülü tüm çalısma arkadaşlarım adına alıyorum.  Böylesine anlamlı ödüle sahip olmanın gururuyla böyle bir organizasyonun içinde olmaktan son derece mutluyum gecede önemli ve anlamlı buluşmalara sürprizlere sahne olan Engelsiz Yaşam Vakfı başkanı Atilla Kaplakarslan'a ve tüm katılanlara kendim ve tüm çalısma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum, lütfen unutmayalım "En büyük engel sevgisizliktir" dedi.
 
Ödül almaya hak kazanan isimler Engelsiz Yaşam Vakfı’nın yaptığı anketlerle belirlendi.
 
YASEMİN ÖZDEŞ