Eğitim

TİCARET BORSASI ANAOKULU KURULUŞUNUN 4. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI!

2019 yılında Biga Ticaret Borsası tarafından yapımı tamamlanarak Milli Eğitim Bakanlığına teslim edilen 'Biga Ticaret Borsası Anaokulu açılışının 4. yıl dönümünü kutluyor.

Bu münasebetle geçtiğimiz gün bir kutlama programı düzenlendi. Çocuklar, tüm öğretmenlerin rehberliğinde hazırladıkları bir kutlama programı sundu. Minikler, bol bol şarkı söyledi, dans etti ve şiirler okudu.
 
Ticaret Borsası Anaokulunun sağladığı tüm işitsel, görsel imkanlar ve algısal motor becerileri ve sosyal gelişimini sağlayacak eğitim programıyla öğrencileri anaokulundan ilkokula en iyi biçimde hazırladıklarını ifade eden Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, “Çalışan anne babaların yükünü hafifletmek ve çocukların okul öncesi gelişimini düzenli hale getirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizlere emanet edilen her çocuğu kendi çocuğumuz gibi görüyoruz. Onların mutluluğu için hiçbir özveriden kaçınmıyoruz” dedi.
 
Program pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sonlandı.
 
Programa Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, İlçe Millî Eğitim Müdürü Erkan BİLEN, Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY ve yönetimi katıldı.
 
 
MEHMET ÖZDEŞ