Gündem

Biga Ticaret Borsası’ndan Ankara Ziyareti

Biga Ticaret borsası yeni seçilen meclisi Başkent Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu. 

Biga Ticaret borsası yeni seçilen meclisi Başkent Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu. 

Yapılan Ziyarete, Meclis Başkanı İ. Kahraman Soydan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, üyeler;  Mehmet Demircan, Mesut Kısa, Faruk Sezen, Hüseyin Gençoğlu, Salih Can Eriş, Bünyamin Tekin, Ramazan Korkut,  Sedat Yeni, Ramazan Ceylan, Tevfik Coşkuner, Erhan Kabak, Genel Sekreter Halil Erol ve Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Sütçü katıldı.

Ziyaretlere önce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret ederek başlayan heyet devamında Büyük Millet Meclisi’ne geçti. AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu tarafından ağırlandı. Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu, heyete seçimlerdeki başarılarından dolayı tebriklerini ilettiler. Biga ve sektörler konusunda istişarelerde bulunuldu. 
Toplantı sonunda Akpartili vekiller herhangi bir istek ve talep halinde her zaman yanlarında ve olduklarını dile getirdiler. Daha sonra Ticaret Borsası heyeti Çanakkale Cumhuriyetçi Halk Partisi Milletvekili Özgür Ceylan’ı makamında ziyarette bulundular.
Ceylan, heyetin yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti ve her konuda yardıma hazır olduğunu dile getirdi.
Mecliste yapılan ziyaretler sonrası heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ziyaret gerçekleştirdi. Kabulde TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Bülent Baş, ziyaret yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Seçimimizi güzel bir havada yaptık. Çok centilmence bir seçim oldu. Üyelerimiz bizi takdir etti. Bize görev verdi. Çok şükür bugün buradayız. Rifat Başkanımızı ziyarete geldik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rifat Başkanımızı canı gönülden destekliyoruz. Bu kuruma çok hizmetleri oldu. En son TOGG, oraya ortak olmamız bizim için büyük gurur kaynağı” dedi. 

Burcu Uçmaz