Gündem

BİGA ZİRAAT ODASINA VEDA ZİYARETİ

Ülkemiz genelinde ziraat odalarının genel kurul süreçlerinin tamamlanmasının ardından ziyaretler de yoğunlaşmaya başladı.

Ülkemiz genelinde ziraat odalarının genel kurul süreçlerinin tamamlanmasının ardından ziyaretler de yoğunlaşmaya başladı.

Geçtiğimiz iki dönem Çanakkale Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı ve İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığı yaptıktan sonra tekrar aday olmayarak herkesi şaşırtan Çanakkale Ziraat Odası eski başkanı İsmail Kaya, Biga Ziraat Odasını ziyaret ederek göreve tekrar seçilen yönetim kurulu ve meclisinin çiftçiye hayırlı uğurlu olmasını diledi ve vedalaşarak helallik aldı.

Kaya’yı, Meclis Başkanı Taner Kömürcü, Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ceylan'ın karşıladığı görüşmeye Lapseki Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Sevim’de katıldı.
İl genelinde özellikle Çanakkale çiftçisi, ziraat odaları ve muhtarlar camiasında özverili ve başarılı çalışmaları ile adını duyuran İsmail Kaya “Hiç bir dönem koltuk sevdalısı olmadığını belirterek bayrağı devretme zamanının geldi. Odamızı iki dönem yöneterek belli bir noktaya taşıdık, bu değişim ve yeni heyecanla birlikte odamızın bizim bıraktığımız yerden çok daha iyi yerlere taşınacağına inanıyorum, bu vesile ile sizleri de tekrar seçilmenizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün’de “Çanakkale Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanlığında İki dönem sizinle görev yaparak Çanakkale çiftçisine hizmet etmekten mutluluk duyduk, kapımız size her zaman açık” ifadelerini kullandı.
Görüşme hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Bahar Karakurt