Yaşam

  GÜÇSAN ASANSÖR’DEN KORONA VİRÜS TEMİZLİĞİ

GÜÇSAN ASANSÖR FİRMASI’NDAN KORONA VİRÜS TEMİZLİĞİ

Biga’da GÜÇSAN asansör firması, korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında hizmet verdiği binalarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.
 
Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüs (Covid-19) etkilerini göstermeye devam ediyor. Türkiye'de artan vakalar sonucu her sektörde ve alanda alınan önlemler son hız artış gösteriyor. Son olarak Biga’da asansör hizmetleri veren GÜÇSAN asansör firması, hizmet verdiği apartmanlarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.
 
İşletme yetkilisi Mehmet Güçlü, vatandaşların oldukça tedirgin olduğu asansörler için bu çalışmanın yapılmasının zaruri olduğunu ifade ederek, ‘Ülkemizin bu mikroptan arınması için katkımız bulunduysa ne mutlu' dedi.
 
Güçlü "Türkiye ve dünyayı saran bu hastalıktan dolayı biz de GÜÇSAN asansör firması olarak bakım yaptığımız asansörleri dezenfekte etmek istedik. Vatanın, milletin, Türkiye'nin bu mikroptan arınması için katkımız bulunduysa ne mutlu" ifadelerini kullandı.
 
Asansörlerin insanlar tarafından çok fazla temas edilmesinden dolayı korona virüs açısından tehlikeli bölgeler olduğunu değerlendiren Güçlü, "Dokunulabilecek her yeri dezenfekte ettik. Asansörde en çok mikrop olabilecek ve temas edilen noktalar; tutma kolları, düğmeler bunları özellikle alkol bazlı dezenfekte ile temizledik. Dokunulabilecek her yeri ve her katta bulunan asansör tutma kolları ve düğmeleri, insanların temas edebileceği her noktayı dezenfekte ettik.” Dedi.
 
YASEMİN ÖZDEŞ