Siyaset

Şahin’den Sert Tepki

Biga AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, para ile haber yapan kendini gazeteci sanan o şahısı sert dille eleştirdi.

Değerli Bigalı Hemşehrilerim
Öncelikle salgın olduğu ve insanlığın olağanüstü bir dönemden geçtiği, can kayıplarının tüm dünyada olduğu bir zamanda bu açıklamayı yapmak istemediğim halde bazı seviyesiz ve iftira içeren haberlere cevap vermek ve sizleri bilgilendirmek gerektiğini düşünüyorum.
Biga’mızda siz değerli vatandaşlarımızın takdiri ile 31 Mart 2019 seçimlerinde AK Partimiz ve Cumhur İttifakımız 3 belediyemize hizmet etmeye seçilmiştir. Cumhur ittifakımızın çatısı altında seçim süreci ve sonrası tüm Türkiye'ye örnek olacak şekilde uyum içinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya vatandaşımıza hizmet etmeye devam etmekteyiz. Hem Biga’mızda hem Gümüşçay’da hem de Karabiga’da belediyelerimiz gönül belediyeciliğini büyük bir heyecanla sürdürmektedir ve takdir toplamaktadırlar. Bizler de AK Parti İlçe teşkilatı olarak tüm belediyelerimiz, İl genel meclis üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz ve Milliyetçi Hareket Partisi Biga teşkilatı ile birlikte uyum içerisinde çalışmaya vatandaşımıza hizmet etmeye devam ediyoruz.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi
Bu uyum ve birlikte çalışmak birilerini rahatsız etmiş olacak ki; son günlerde kendisini gazeteci diye tabir eden aslında herkesin kim olduğunu bildiği, yalan haber yapmaktan kaçınmayan, iftira atmaktan geri durmayan, parayı verince ne istersen onu yazan bir şahıs ve onun arka planında kişisel çıkarlarından başka bir şey düşünmeyen karakter yoksunu şahıs, hakarete varacak şekilde yalan ve iftira dolu yazılar yazmakta ve yalan haber yapmaktadır.
Öncelikle bizleri tanıyan herkes bunların yalan, iftira ve gerçeği yansıtmayan dedikodularolduğunu çok iyi bilmektedir. AK Partimiz bir dava hareketidir. Bu dava da kişisel egolara ve şımarıklıklara yer yoktur. Değerli Bigalılar kimin ne olduğunu çok iyi bilmektedir. Şahsıma ve aileme kadar hakaret edecek seviyesizliği yapanlara asla prim vermeyecektir.
Partimizde bugüne kadar teşkilatların nasıl seçildiği tüzüğümüzde ve geleneklerimizde bellidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da teşkilat seçimleri delegelerimiz teşkilatlarımız ve milletvekillerimizin istişareleri ile olacaktır. Söz de basın vasıtasıyla haysiyet cellatlığına soyunmak, itibar suikastçiliğine bürünmek, bizlere operasyon yapmaya çalışmak beyhudedir. Birilerinin yalan yanlış haber ve iftiralarla birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışmasına asla müsaade etmeyeceğiz. AK Partimiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Harman da izi olanın tarlada yüzü olur sözünü bir kez daha hatırlatmak isterim.
Başta dediğim gibi hastalıkla mücadele ettiğimiz bu günlerde en önemli şey milletimizin sağlığıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde ülkemiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde Belediyelerimiz, Kaymakamlığımız, sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz ve muhtarlarımız bu süreçte canla başla çalışmakta ve halkımızın sağlığını korumaktadır. Bizlerde onlara destek olamaya devam ediyoruz. Sizlerden tek talebimiz mecbur olmadıkça evde kalmanız ve sadece resmi açıklamalara itibar etmenizdir. İnşallah bu süreci hep birlikte atlatacağız.
Evde Hoşça ve Sağlıkla kalmanız dileğiyle…
Allah'a emanet olun.
Durmak Yok Yola DEVAM
Ahmet ŞAHİN
AK Parti Biga İlçe Başkanı