Yaşam

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN HEDİYELERİ EVLERİNE GÖTÜRÜLDÜ

BİGA GÖNÜLLÜ AİLEM, 23 NİSAN YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİN HEDİYELERİNİ EVLERİNE GÖTÜRDÜ

Biga Gönüllü Ailem Derneği tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren çocuklara hediyelerini Biga Gönüllü Ailem Derneği Başkanı Ercüment Kutlu takdim etti.
 
Yarışmada Eren KOTAN birinci, Alp Aslan ikinci, Selva ÖZCAN üçüncü ve Melikenur ÇAKIR dördüncü oldu. Dereceye giren çocukların evlerine ziyarete giden Biga Gönüllü Ailem Derneği Başkanı Ercüment Kutlu ve üyeleri çocuklara hediyelerini takdim ederek, tebrik etti. Çocukların mutluluğu yüzlerinden okunurken, aileler düzenlenen etkinlikten dolayı Kutlu’ya teşekkür ettiler.
 
Korona virüs sebebiyle sokağa çıkamayan çocukları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir nebze de olsa mutlu etmek için yarışma düzenlediklerini ifade eden Biga Gönüllü Ailem Derneği Başkanı Ercüment Kutlu dereceye giren çocukları tebrik etti. Kutlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu yıl korona virüs tedbirleri kapsamında alanlarda kutlayamadık. Ancak hiçbir şey Ulu Önderimiz Atatürk’ün bize miras bıraktığı ve çocuklara armağan ettiği böylesi bir bayramda yaşayacağımız coşkuya engel olamaz dedik ve yaptığımız etkinlikle çocuklarımızın moralini yüksek tutmaya çalıştık. 23 Nisan’ın Çocuk Bayramı olması sebebiyle çocuklarımızı bu zorlu süreçte bir nebze de olsa mutlu etmek için düzenlediğimiz yarışmada dereceye giren çocuklarımıza hediyelerini evlerinde teslim ettik. Bu vesile ile başta çocuklarımız olmak üzere tüm halkımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutlarım” dedi.
 

YASEMİN ÖZDEŞ