Gündem

VALİ AKTAŞ’TAN ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİNE ZİYARET

Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğine iade-i ziyarette bulundu.

Vali Aktaş, Başkan Ünal Özcan ve birliği oluşturan meslek oda başkanları ile bir araya gelerek tanışıp sorunlarını dinledi.
 
Ziyarette, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Demir, Biga Esnaf Odası Başkanı İbrahim Mutur, Gelibolu Esnaf Odası Başkanı Ahmet Nalbant, Çan Esnaf Odası Başkanı Emin Görgün, Ezine Esnaf Odası Başkanı Türker Demirhan, Bayramiç Marangozlar Odası Başkanı İbrahim Demirtaş ve Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Selahattin İş hazır bulundu.
 
Aktaş, birliğin ve odaların çalışmaları hakkında bilgi alarak, başkan Ünal Özcan ve oda başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi, bol kazançlar temennisinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ise “Tüm ilimiz genelindeki, üyelerimiz Esnaf ve sanatkârlarımızın pandemi sürecindeki durumunu, işyerlerinde uygulanan tedbirleri görüşüp bilgilendirmelerde bulunduk. Sayın Vali'mize ziyaretlerinden dolayı, camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her zaman esnafımızın yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” dedi.
 
YASEMİN ÖZDEŞ