Yaşam

BİGALILAR’DAN BİRİCİK ET LOKANTASI’NA YOĞUN İLGİ

Genç girişimci Hüseyin Biricik’in Şirintepe Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:17/3 'te ikinci şubesi olarak hayata geçirdiği Biricik Et Lokantası, hizmet kalitesi ve uygun fiyatları ile ilk günden beri vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Genç girişimci Hüseyin Biricik’in Balıklıçeşme’den sonra Şirintepe Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:17/3 'te ikinci şubesi olarak hayata geçirdiği Biricik Et Lokantası Bigalılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’da misafirlerini Biricik Et Lokantasında ağırladı.
 
Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve misafirlerine bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz diyen Genç girişimci Hüseyin Biricik, “Kendi yetiştirdiğimiz hayvanlarımızdan elde ettiğimiz et ve et ürünlerini birer lezzete dönüştürerek Biricik Et Lokantamızda hijyenik koşullarda, dekoru, temizliği, güler yüzlü personelimizle müşterilerimize sunuyoruz. Değişmeyen damak tadını müşterilerimize yaşatmak için ikinci şubemizi açtık. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Balıklıçeşme’den sonra Biga’da hizmete açtığımız Biricik Et Lokantası, Çorba Çeşitleri, Sulu Yemek, Izgara ve tatlı çeşitleri gibi birbirinden lezzetli menüleriyle misafirlerimize hizmet veriyoruz. Tekrardan başkanlarıma ve misafirlerine bizleri tercih ettikleri için teşekkür ederim” dedi
 
YASEMİN ÖZDEŞ