Siyaset

YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE KONGRESİNİ YAPTI

  Biga Yeniden Refah Partisi olağan ilçe kongresini Köşklübağ Düğün salonunda yaptı.

Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Teşkilatı, olağan ilçe kongresi ile partisinin perdesini açtı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Enes Şahin ilçe başkanı seçildi. Biga İlçe Kongresine; Yeniden Refah Partisi Genel Merkez Mali İşler Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, Ak Parti Biga İlçe Başkanı Hasan Sepici, İyi Parti Biga İlçe Başkanı Mahmut Aydemir, Gelecek Partisi Biga İlçe Başkanı Pelin Alkan Güçlü, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga Şoförler Odası Başkanı Sait Tanur, Biga Kahveciler Odası Başkanı İlhan Yavuz, partinin Biga Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve delegeleri katılım sağladı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından divan seçimi yapılarak kongre gündemi açıklandı. Delegelerin yoğun katılım sağladığı ilçe kongresinde protokol konuşmalarının ardından oy kullanma işlemi ile devam edildi. Kongre sonunda tek liste ile gidilen seçimden Enes Şahin başkan olarak çıktı. Yönetim kurulunun listesinde Recep Durmaz, Semih Dilsiz, İsmail Arabacı, Mehmet Saruhan, İsmail Pürçek, Rafet Öztürk, İlker Taşkan, Emre Levent, Adnan Tatlı, İsmail Yordan, Serkan Özçelik, Cahit Erel, Ziya Tekin, Emre Aslan, İlker Arslan, Osman Kuşdemir, Hikmet Yılmaz, Mesut Akgül, Serkan Türkdal, İsmail Yılmaz, Veysel Aydoğdu, Emrullah Dereli, Çağatay Şen, Tarık Umut, Barış Ceylan, Fuat Pişkin, Levent Dönmez, Ahmet Karabay, Tuncay Abaza yer alırken Üst Kurul Delegeleri ise Enes Şahin, Recep Durmaz, Semih Dilsiz, İsmail Pürçek, Cahit Erel, Serkan Özçelik, Rafet Öztürk, Mehmet Saruhan, Emre Levent, Ziya Tekin, Fuat Pişkin, Çağatay Şen, Veysel Aydoğdu, Sevgül Bozoğlu ve Hatun Yakıncan isimlerinden oluştu.
 
Başkan Enes Şahin açıklamasında; “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyin de dediği gibi insanların en hayırlısı insanlığa faydası dokunandır düsturu ile yaşanabilir bir Türkiye için yeniden büyük Türkiye için yeni bir dünya için adil düzeni tesis etmek için yorulmadan gece gündüz birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Merhum hocamız Prof. Dr. Necmettin Erbakan yıllar önce nasıl Gerkonsanı kurdu ise nasıl Aselsanı, Tümosanı kurdu ise şeker fabrikalarını kurdu ise işçiye memura emekliye 100 de 100 zam verdi ise, bizlerde onun açtığı yoldan ilerleyerek ilçemize ülkemize fabrikalar kurarak gençlere doğduğu yerde doyma imkanı sağlayarak büyük şehirlere göçü durduracağız” ifadelerine yer verdi.
 
Program üyelerin tanıtımı ve fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
YASEMİN ÖZDEŞ