Yaşam

BİGA DEVLET HASTANESİ HEKİMLERİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE TABLET

Biga’da ihtiyaç sahibi öğrencilere, eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla tablet hediye edildi. Projenin ilk etabı geçtiğimiz gün Bakacak İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşti.

Korona virüs sürecinde okula gidemeyen ve uzaktan eğitim ile okul hayatlarına devam eden öğrenciler için anlamlı bir adım atıldı. Biga Devlet Hastanesi hekimleri öncülüğünde başlatılan proje ile öğrenciler için tablet alındı. Projenin ilk etabında tabletler, ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edilmek üzere, Bakacak İlk ve Ortaokul müdürü Tanju Çamcı’ ya teslim edildi.
 
Biga Devlet Hastanesi hekimleri adına konuşan aynı zamanda Çanakkale Tabip Odası yönetim kurulu üyesi olan Dr. Ahmet Zeren “ Pandemi nedeniyle 2 yıldir 14 Mart’ ı kutlayamasak da bu sene Biga Devlet Hastanesi hekimleri olarak 14 Mart’ta pandemi nedeniyle zor bir süreçten geçen öğrencilerimizi ufak da olsa destek olarak mutlu etmeye çalıştık. Zor şartlarda, büyük fedakarlıklarla çalışan tüm meslektaşlarıma  böyle bir zamanda gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim” dedi.
 
Zeren, Biga Devlet Hastanesi hekimleri olarak eğitim camiasına destek olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
 
CAHİT MAVİLİ