Yaşam

ADD YENİ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Biga Şubesi yeni yönetimini oluşturdu. Görev dağılımı sonrasında  Hasan KIRIM Başkan seçildi.

ADD Biga Şubesi yeni yönetim kurulunun oluşturulmasının ardından görev dağılımı yaptı. Hasan KIRIM, görev dağılımı ile birlikte Şube Başkanlığı görevini üstlendi. İlk yönetim kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Kırım, “Yeni yönetim kurulumuzun yaptığı ilk toplantıda arkadaşlarımızın oybirliğiyle başkanlık görevini gururla üstlenmiş bulunmaktayım. Şahsımı bu onurlu göreve layık gören başta yönetim kurulumuzun değerli üyeleri olmak üzere tüm ADD üyelerimize sonsuz şükranlarımı arz ederim. BAŞKOMUTAN GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN İLKE VE İNKİLAPLARINI  ben ve yönetimdeki  arkadaşlarım her zaman esas alarak görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
 
Görev dağılımıyla Cahit KURTULDU Başkan Yardımcılığı’na, Emin DAYIOĞLU Saymanlığa, Volkan ÇAĞ ve Mustafa GÜNDOĞDU yazmanlığa, İrfan KORAL ile Aynur YILMAZ ise yönetim kurulu üyeliğine getirildi.
 
MEHMET ÖZDEŞ