Yaşam

DOĞAN, TOBB EGE VE MARMARA BÖLGE TOPLANTISINA KATILDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ege ve Marmara Bölge Toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında gerçekleşti.

Ege ve Marmara bölgelerinde yer alan oda/borsaların yönetim kurulu başkanlarının katılarak istişarelerde bulunduğu toplantıya, Biga Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan katılarak üyelerin sorunlarını aktardı.
 
ODA/BORSA BAŞKANLARI ÜYELERİNİN NABZINI TUTUYOR
 
Video konferans aracılığıyla gerçekleşen toplantıda konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, pandeminin başlangıcından bu yana tüm oda/borsa başkanlarının üyelerinin nabzını tuttuğunu, kendisinin de Bölge Oda ve Borsa Başkanlarından bilgi alarak Türk iş dünyasının sıkıntılarını ilgili makamlara aktardığını anlattı, “kısa çalışma ödeneğinin uzatılması ve hayata geçen diğer pek çok destek, bu talepler neticesinde gerçekleşti” dedi.
 
Katıldığı toplantıda söz alan Biga Ticaret ve Sanayi Odası  Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, kapalı işletmelere hibe desteği verilmesi gerekliliğini dile getirirken, elektrik, su vb. fatura ile kurum ve banka ödemelerinin ertelenmesini istedi. Özellikle hizmetler sektörünün yaşadığı sorunları Hisarcıklıoğlu’na anlatan Başkan Doğan, kapanmalardan etkilenen tüm işletmelere destek istedi.
 
 
YASEMİN ÖZDEŞ