Yaşam

MUTUR ESNAFI ZİYARET ETTİ

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Kademeli Normalleşme Tedbirleri Kapsamında açılan esnafı ziyaret etti.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, ilçe genelinde esnafı ziyaret ederek, hem ramazan bayramlarını kutladı hem de hayırlı işler diledi. Başkan Mutur yaptığı açıklamada, “İçişleri Bakanlığının yayınladığı 1 Haziran 2021 tarihine kadar uygulanacak olan Kademeli Normalleşme Tedbirleri Kapsamında işyerlerimizi açtık. Böylesine önemli bir günde duayen esnaf ve sanatkarlarımızı dolaşarak çay kahve içtik, sohbet ettik. Zor günleri bir daha yaşamamak hepimizin temennisi. Tüm esnaf ve sanatkarlarıma hayırlı işler diliyorum." dedi.
 
Esnafın taleplerine hızlı çözümler üretmek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Mutur, "Halkımızın, esnafımızın görüşlerini çok önemsiyoruz. Çünkü sorunları en iyi o bölgede yaşayan esnaf kardeşlerimiz biliyor. Ziyaretlerimizde hem esnaf kardeşlerimizle sohbet ediyor hem onların istek ve taleplerini dinliyoruz hem de yaptığımız çalışmalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuyoruz. Hep birlikte zorda darda kalan insanlarımıza nasıl yardımda bulunabiliriz, bunları da konuşma fırsatımız oluyor.” dedi.
 
mehmet özdeş