Eğitim

KARABİGA BELEDİYESİ YAZ KAMPI BAŞLADI

Karabiga Belediyesi tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen yaz kampı başladı. 1 Ağustos_1 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen yaz kampını Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ziyaret etti.

 
 
 
 
 
Karabiga Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yaz kampı Taş Mektepte eğitime başladı. Eğitim kapsamında Türkçe, Matematik, İngilizce, Yazılım, Uzay, Beden eğitimi, Tarım, Çevre Bilinci, Yüzme ve Yoga dersleri verilecek. Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, kampı ziyaret ederek öğrencilere hediye verdi ve başarılar diledi.
 
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, “Karabiga Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen yaz kampımız Taş Mektepte eğitime başladı. Buradaki eğitimler temelde çocukların kişilikleri ve yeteneklerini desteklemek, kendi donanımlarını artırmalarını sağlamak. Öğrencilerimiz özellikle voleybol, basketbol gibi klasik spor dallarından akıl oyunlarına kadar bir çok branşta oyunlar oynayacak ve aktivitelere katılacaklar. Doğal olarak bu gençlerimiz için arzu ettiğimiz şey onların gelişimlerini sağlayacak el becerileri, bedensel becerileri ve zihinsel becerilerini geliştirilmesi. Aynı zamanda sosyal ortamda aidiyet geliştirmeleri, dostluk, arkadaşlık kurmalarını sağlamak ve şahsiyet gelişimine destek olmak.” İfadelerine yer verdi.
 
YASEMİN ÖZDEŞ