Siyaset

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKANLARI BİR ARAYA GELDİ

AK Partili il, ilçe ve belde belediye başkanları düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

 
 AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas yerel yönetimlerin politikalarını ve çalışmalarını istişare etmek üzere gerçekleştirilen toplantıda İlçe Belediye Başkanları ve Belde Belediye Başkanları ile buluştu.
 
Belediye başkanlığının hızlı ve sürekli hizmeti gerektirdiğine işaret eden İl Başkanı Naim Makas, “Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Belediye Başkanlarımız ile birlikte, yerel yönetimlerimizin politikalarını ve çalışmalarını istişare etmek üzere bir araya geldik. AK Belediyelerimiz; gerçekleştirilen açılış ve temel atma törenleri ile ilçe ilçe, belde belde projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrimiz yerel yönetimlerinin yatırımlarına parti ayırmaksızın katkı sağlayan, bu anlamda sergilediği örnek yaklaşımla tüm kesimleri kucaklayan Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
 
Verilen her sözün yerine getirilmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını kaydeden Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise toplantıda alınan kararlar hayırlı olmasını diledi.
 
Toplantı karşılıklı fikir alışverişleriyle sona erdi.
 
MEHMET ÖZDEŞ