Spor

Ali Katırcı Bigasporlu oldu

Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Gebzespor forması giyen kariyerinde Tuzlaspor ve Ümraniyespor’la  şampiyonluklar yaşayıp takımların 3.lige yükselmesine katkı sağlayan başarılı sağ bek Ali Katırcı ile anlaşmaya vardı.


İç transfer çalışmalarını tamamlayarak dış transfer çalışmalarına hız veren Çanakkale’nin Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon Gebzespor forması giyen kariyerinde Tuzlaspor ve Ümraniyespor’la  şampiyonluklar yaşayıp takımların 3.lige yükselmesine katkı sağlayan başarılı sağ bek Ali Katırcı ile anlaşmaya vardı.
Bigaspor tesislerinde yapılan imza töreninde konuşma yapan BigasporBaşkanı Mustafa Durak “Transfer çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. İnşallah yeni sezonda hedeflerimize ulaşarak Biga halkına güzel maçlar izleteceğiz. Sözleşme imzaladığımız sporcumuz Ali Katırcı’yahoşgeldin diyor, sakatlıksız başarılı bir sezon  geçirmesini diliyorum.” dedi.
Ali Katırcı ise “Bu lig kurulduğundan bu yana içerisindeyim. Şampiyonluklar yaşadım, tecrübeler edindim. Yeni sezonda Bigaspor camiasına hizmet edeceğim için mutluyum.Bigaspor’u hedeflerine ulaştırmak için  mücadeleedeceğiz,umarım sezon sonunda hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu yaşarız.”dedi.
Geçtiğimiz sezon Gebzespor takım kaptanı olan Ali Katırcı daha önce Darıca Genlerbirliği, Balkan Yeşilbağlarspor, Tuzlaspor, Beylerbeyispor, Ümraniyespor, Gölcükspor, Kalkanderespor, Kozlu Belediyespor, Salihli Belediyespor, Bornova 1881,Beykozspor  ve Gebzespor formalarını giymişti.
Başarılı oyuncu futbol kariyerinde 3. Lig de 26 maç 2 gol, Bölgesel Amatör Ligde 134 maç 10 gol şansı yakaladı.