Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Denizbank Barbaros Şube Müdürü Özgür Şahin, Denizbank İskele Şube Müdürü Mümtaz Dönmez ile Kabaklı Köyü Bilge Leylek İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini makamında ağırladı.
 
İlk olarak yeni görevleri nedeni ile nezaket ziyaretinde bulunan Denizbank Barbaros Şube Müdürü Özgür Şahin, Denizbank İskele Şube Müdürü Mümtaz Dönmez’i makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, yeni görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi.
 
Başkan Gökhan ardından 2017-2018 eğitim öğretim dönemi ile birlikte eğitim vermeye başlayan Kabaklı Köyü Bilge Leylek İlkokulu öğretmen ve öğrencilerini ağırladı. Minik öğrenciler, okul açılışı nedeni ile düzenlenecek olan çocuk şenliği davetiyesini Başkan Gökhan’a takdim etti. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, minik öğrenciler ve öğretmenleri ile sohbet ederken, ziyaret sonunda öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.
 


Kaynak: Haber Merkezi