“Kurumsal ve Bireysel Motivasyon” başlikli ilk egitim Bogaziçi Üniversitesi Ögretim Üyesi Prof Dr. Bülent Himmetoglu tarafindan verildi. TOBB Il Kadin Girişimciler Kurulu Icra Komitesi Başkani Birce Bilici Şimşek, Başkan Yardimcisi Emel Torun, Komite Üyeleri Atiye Laçin, Ayşe Berna Ergin, Didem Güner, Ebru Ilter, Filiz Bahar, Gülçin Semizoglu, Inci Bayram, Genel Sekreter Sema Sandal, Ticaret Sicili Müdürü Şerife Kurt, Yönetici Asistani Selen Kiliç ve birçok Kadin Girişimci bir araya geldiler.
 
Egitime katilacak Kadin Girişimcilerimiz, online başvurularin ardindan, başvurunun geçerli olabilmesi için 24-25 Nisan 2019 tarihlerinde ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde kesin kayit yaptirdilar. Görüşmelerde kadin girişimcilere proje hakkinda bilgilendirme yapilmasinin yaninda, her bir kadin girişimcinin yönetsel ihtiyaçlari konusunda da bilgi toplanarak daha faydali bir egitim geçirilmesi planlandi.
 
Bogaziçi Üniversitesi’nden alaninda uzman akademisyenler tarafindan 17 Mayis 2019 Cuma gününe kadar haftada 2-3 gün olmak üzere Kurumsal ve Bireysel Motivasyon, Yönetim Ruhu, Müşteri Ilişkilerinde Süreklilik, Kurumsal Yönetici ve Insan Kaynaklari, Dijital Pazarlama, Aile Şirketlerinde Kritik Başari Faktörleri, Şirket Yönetimine Finansal Bakiş, Işletme Organizasyonunda Vizyoner Kimlik, Yenilikçi Yönetim Becerileri ve Sorun Çözme Karar Verme egitimleri verilecektir.
 
Başkan Birce Bilici Şimşek, “Il Kadin Girişimciler Kurulu Icra Komitesi olarak Kadin Girişimcilerimizin işlerini büyütmeleri ve sürdürülebilir kilmalari için ihtiyaçlari olan donanimin oluşturulmasi ve vizyonlarinin genişletilmesine destek olmayi hedefliyoruz. Umarim herkes adina faydali bir egitim geçiririz.” dedi.
 


Kaynak: Haber Merkezi