Türk Kızılay Biga Şubesi'nden yapılan açıklamada, "Bey Mel Kırtasiye sahibi İsmail Saygılı'yı ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik düzenlediği hediye kartı kampanyasına destek verdik. Siz de 50, 100, 150 ve 200 TL'lik hediye kartlarından alarak sevdiklerinize hediye edebilir veya aldığınız kartları Biga Türk Kızılay şubemiz vasıtasıyla ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İsmail beye bu kampanyasından dolayı teşekkür ederiz" denildi.
 
Bey Mel Kırtasiye sahibi İsmail Saygılı ise yaptığı açıklamada, başlattıkları kampanya ile amaçlarının çocukların yüzlerini güldürmek olduğunu söyledi.
 
Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım amaçlı 50, 100, 150 ve 200 TL'lik hediye kartları hazırladıklarını aktaran Saygılı, "Öğrencilerimizin sevinmesi için böyle bir kampanya başlattık. İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak isteyen hayırseverler hediye kartlarından alarak hediye edebilir. Satın alınan kartları da Kızılay'a da teslim ederek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Biz elimizden geldiğince gönül coğrafyamızda, uzak yakın demeden tüm gayretimiz ve samimiyetimizle ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya çalışıyoruz. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımız, umutlarımız olan ihtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimiz için yola çıktık. Vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz" dedi.
 
Cahit mavili
 


Kaynak: Biganın Sesi