Biga Doğa Koleji ile Özel Biga Hastanesi arasında yapılan protokol kapsamında 2021 – 2022 kayıt döneminde hastane çalışanlarının çocuklarına yönelik indirim anlaşması Doğa Koleji Müdürü Musa Çetin ile Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal arasında imzalandı.
 
Kurumsal indirim anlaşması yaptıklarını belirten Özel Biga Can Hastanesi Başhemşiresi Bahar Karadal, "Bizleri Biga Doğa Koleji aile kulübüne dahil ettiler. Bu kapsamda hastane  çalışanlarımızın çocuklarına avantajlı bir eğitim hizmeti sunulacak. Bu anlaşmanın iki kurum içinde faydalı olmasını diliyorum” dedi.
 
Biga Doğa Koleji Müdürü Musa Çetin  ise yaptığı açıklamada; “Bu eğitim protokolü ile Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarının çocuklarına Doğa Koleji Biga Kampüsünde yaptıracakları yeni kayıtlardan avantajlı şekilde yararlanma imkanı sunacağız. 2021-2022 eğitim ve öğretim dönemlerine ait liste fiyatları içindeki eğitim ücretleri üzerinden, 01/02/2021 - 30/06/2021 tarih aralığında geçerli olacak %50 oranında 'eğitim indirimi' verilmiştir'' İki güzide kurumun güçlerini birleştirerek farkındalığın artırılmasını istedik.” dedi.
 
Özel Biga Can Hastanesi’ de Doğa Koleji çalışanlarına hastane hizmetlerinden yararlanacakları indirim anlaşmasını imzaladı.
 
MEHMET ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi