2021 ETWİNNİNG AVRUPA ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI
 
eTwinning Avrupa ödülleri yarışması, eTwinning projeleri için en yüksek tanınırlık ve uluslararası uzmanlardan oluşan bir jüri tarafından Avrupa düzeyinde yılın en iyi projelerine verildi.
 
43 ülkeden, 870 aday gösterilen proje içerisinden, 9 kategoride, 13 proje Avrupa sınıflarına yenilik getirmek için gösterdikleri olağanüstü çabalar nedeniyle ödüle layık görüldü.
 
Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulunun dahil olduğu, 'Champion of Thé World' 2020 etwinning Yarışmasında Avrupa Özel Ödülünü aldı.
 
PROJEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR
 
Öte yandan Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, “Bilişim Teknolojileri öğretmeni Serap ÖZDEMİR ORUÇ, Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu öğrencileri ile birlikte katıldıkları Uluslararası etwinning projesi, 'Champion of Thé World' 2020 etwinning Yarışmasında Avrupa Özel Ödülünü alarak ilçemizi gururlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, Avrupa Özel Ödülünü alarak Biga’yı gururlandıran Serap ÖZDEMİR ORUÇ'a teşekkür belgesi vererek başarılarının devamını diledi.
 
YASEMİN ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi