Cumhuriyet Halk Partisi Biga İlçe örgütü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında, ilçede yaşayan kadınları unutmadı. Biga Ticaret Merkezi esnafını, Çarşı esnafını ve Tabakhanede çalışan kadınlarla konuşan ve sorunlarını dinleyen örgüt, kadınların önemini bir kez daha vurguladı.
 
CHP KADINLARLA BULUŞTU
 
CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlarla buluştu.  Biga Ticaret Merkezi’nde çarşıda kadınlara çiçek dağıtan örgüt, CHP Biga örgütü olarak kadına verdikleri değeri vurgulayarak, ilçe kadınlarının yüzünü güldürdü. Kalabalık bir ekiple sahaya inen örgüt, gördüğü her kadının gününü kutlayarak çiçeğini takdim etti.
 
Günün anlam ve önemini belirten CHP Biga Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas; “Bir kadın bazen dünyayı değiştirir, Zübeyde Hanım gibi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün öğütlediği gibi, kadınlarımıza hak ettikleri değeri vermeye devam edeceğiz” diyerek Cumhuriyet Halk Partisi için Kadın’ın önemini bir kez daha vurguladı.
 Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
YASEMİN ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi