Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü ve Biga İŞKUR Hizmet Merkezi yetkilileri, Biga’da faaliyet gösteren İÇDAŞ firmasını ziyaret ederek İŞKUR’un Aktif İşgücü Programlarından olan İşbaşı Eğitim Programı olmak üzere çeşitli konularda firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulundu.
 
Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Biga’da faaliyet gösteren İÇDAŞ firmasını ziyaret etti. Ziyarette İŞKUR yetkilileri, İÇDAŞ firma yöneticileri ve insan kaynakları uzmanları ile bir araya gelerek istihdama yönelik işbirliği yapılması hususunda fikir birliğine vardı.
 
İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, işyeri ziyaretlerinin önemine değinerek, "Biz İŞKUR olarak iş arayanla işveren arasında arabuluculuk misyonunu üstlenmiş bir kurumuz. Bu misyonu yerine getirmek için yaptığımız hizmetlerden birisi de işveren ziyaretleri. "dedi.
 
Ardından, Kemer İÇDAŞ İlkokulu ’da ziyaret edilerek okul ve okulda yürütülen Toplum Yararına Program hakkında okul müdürü Ercan Pehlivan’dan bilgi alındı.
 
Ziyaretlere İl Müdürü Vekili Yavuz’un yanı sıra Biga İŞKUR Hizmet Merkezi Şube Müdürü Ahmet Uzuner, Büro Personeli Mesut Döner de katıldı.
 
MEHMET ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi