Biga Sanayici ve İş İnsanları derneği (BİSİAD) Başkanı İsmail Özer, Köşdere Aktivite Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, bu etkinlikleri geleneksel hale getirdiklerini söyledi.
 
Özer, amaçlarının, bu tür etkinlikler ile gerek dernek üyelerine gerekse iş dünyasına katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.
 
İstanbul İstinye Üniversitesi öğretim üyesi, bölüm başkanı Prof.Dr. Mehmet Ufuk Tutan aile işletmelerinde sürdürülebilirlik için kurumsallaşma, aile anayasası ve yönetim devrini anlattı.
 
Tutan, Aile işletmeleri olarak bizler için çok açık ki gelecek işletmelerimiz için hayatta kalmak, sürdürülebilirlik gelecek neslimiz gençlerimiz ile mümkün. Bu bilinç bizim her anımızda her adımımızda mevcut. Her ailenin değeri ve kültürü farklıdır. Kurumsallaşmak sadece şirkette olmaz ailenin de kurumsallaşması gereklidir. Şirketin başında siz olacaksınız şirketin başında siz yokken sizin altınızda çalışanlar size telefon etmeden bu şirketi 15 gün devam ettirebiliyorlar mı? Eğer ettirebiliyorlar ise şirketiniz kurumsallaşma yolunda epey bir yol kat etmiştir" diye konuştu.
 Bir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 1 kişi ve ayakta görseli olabilirBir 8 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 16 kişi ve masa görseli olabilir
YASEMİN ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi