Bir 3 kişi görseli olabilir
Biga TSO heyeti sırasıyla Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan'ı, Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Mutur’u, Biga Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İlhan Yavuz'u, Biga Lokantacılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Erkan Özkan'ı,  Biga Ziraat Odası Başkanı Mustafa Güray Ergün'ü ve Biga Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sait Tanur'u ziyaret etti.
 
Yapılan ziyaretlerde Biga'da yaşanan son gelişmeler ve güncel konular istişare edildi ve ayrıca son dönemde gerçekleştirilen meslek odaları seçimlerinde göreve gelen başkanlara ve yönetim kurullarına başarı dilekleri iletildi.
 
TSO Başkanı Şadan Doğan'a ziyaretler esnasında Meclis Başkanı Melih Akyıl, yönetim kurulu başkan yardımcısı Hüseyin Şahin, yönetim kurulu üyeleri Hakan Akın, Hüseyin Erdoğan, Cüneyt Oflaz ve Tevfik Başarır eşlik etti.
 Bir 5 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 12 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 11 kişi, ayakta duran insanlar, iç mekan ve ofis görseli olabilirBir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 9 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Yasemin özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi