HUZUR, KONFOR, MUTLULUK…
“ATRİUM KEPEZ”
 
M. CEYHAN İNŞAAT’TAN YEPYENİ BİR PROJE!
 
Kısa sürede tamamladığı başarılı projeler ile tanınan, Biga’da gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından olan M. Ceyhan İnşaat, Çanakkale Kepez’de yepyeni bir projenin daha yapımına başlıyor.
 
Gayrimenkul projeleri ile farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunarak müşterilerinin yanında yer alan M. Ceyhan, çeşitli projelerini başarı ile tamamlayarak teslimlerini gerçekleştirdiği projelerinden sonra, Atrium Kepez projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.
 
Proje hazırlık çalışmaları devam eden Atrium Kepez projesi, M. Ceyhan İnşaat güvencesi ile çok yakında hayata geçirilecek.
 
Proje ile ilgili firma tarafından yapılan açıklamada, Yeşil alanları, spor aletleri ve bahçe satrancı ile modern bir görünüme sahip yeni nesil peyzaj mimarisinin yansımaları, son derece modern tasarlanmış geniş ferahlı ailenizle birlikte keyif içerisinde yaşayacağınız konfor ve donanım bakımından size değer katacak projemiz aynı zamanda yönetmeliklere ek olarak güvenli tasarım ve son teknolojik sistemler ile güvenli bir yaşam alanı sunuyor. ATRİUM KEPEZ kaliteli ve konforlu yaşam alanlarıyla, hayat standartlarını yükselten estetik ve geniş iç yapısıyla depreme dayanıklı ve güvenli yapılar sunuyor. Geç kalmadan ATRİUM KEPEZ projesinde yerinizi ayırtın. Detaylı bilgi almak ve bir bardak çayımızı içmek için sizleri M. Ceyhan satış ofisimize davet ediyoruz ” İfadelerine yer verildi.
 
Yasemin özdeş
 
 
 


Kaynak: Biganın Sesi