Bir 7 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Önceki dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, eşi Ruhan Işık ile birlikte kapalı pazaryerinde kurulan çarşamba pazarına alışverişe çıktı. Biga Belediye Meclis Üyesi Zafer Demirbaş'ı da ziyaret eden Başkan Işık, esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti.
 
Pazarda yoğun ilgiyle karşılanan önceki dönem Biga Belediye Başkanı İsmail Işık pazar alışverişi sonrası yaptığı açıklamada; "Eşimle birlikte kapalı pazaryerindeki Çarşamba Pazarı'nda alışveriş yaptık. Belediye Meclis Üyemiz Zafer Demirbaş'ın da yanına uğradık, sohbet ettik. TÜİK'in ekonomisi ile vatandaşın ekonomisi arasında uçurum var. Önceleri 100 liraya dolan pazar çantası, şimdi 200-300 liraları aşmış. Pazarlık yapmaya gelenlerle sohbet ettik. Vatandaşın hali perişan. Pazarcı arkadaşlarımızla sohbet ettik pazarcı arkadaşlar perişan. Maliyet artışlarından, eskisi gibi satış yapamamaktan şikayetçiler. Sokağın, pazarın derdi ekonomi. Mutlu gülen bir yüz görmeye hasret insanlar. Nerede o eski güzel günler... Allah herkesin yardımcısı olsun" dedi.
 
Pazarcı da müşteri de fiyatlardan dert yanıyor. Pazarcı yüksek fiyatlardan, yüksek maliyetlerden ve eskisi kadar satış yapamamaktan dertli. Vatandaş ise 100 liraya doldurduğu pazar arabasını 300 liraya dolduramamaktan şikayetçi.
 
 
 Bir 5 kişi ve iç mekan görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakkabı görseli olabilirBir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 


Kaynak: Biganın Sesi