Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Atay, 2019 yılından bu yana dernek lokaline borcu olanları ödemedikleri takdirde, isimleri tek tek açıklayacağını belirtti. Atay, “Zevkin veresiyesi olmaz, gelin helalleşelim,  yoksa isimlerinizi açıklayacağım” dedi. 
Biga Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Atay 2019 yılından bu yana dernek lokalinden veresiye hizmet alanlara seslendi. Atay, sosyal medya hesabından 2019 yılından bu yana dernek lokaline borcu olanları ödemedikleri takdirde, isimleri tek tek açıklayacağını belirtti. 
Borçlulara helalleşme çağrısında bulunan Atay, bir sonraki paylaşıma kadar borçlarını ödemeyenleri isimleri ile birlikte açıklayacağını dile getirerek, “Bu fotoğrafa iyi bakın. Yıl 2019. 2019 Ocak ayından itibaren Biga Fenerbahçeliler Derneği lokal işletmesine veresiye takıp kaçanlar unutulduk zannetmeyin. Ah sizden çıkmazsa gelecek neslinizden çıkar. Gelin borçlarınızı ödeyip helalleşin. Bir dahaki paylaşımımda tek tek isimlerinizi açıklayacağım. Borç miktarlarınızı da. Sonra bana kızmayın. Hepinize sevgiler. Zevkin veresiyesi olmazmış” ifadelerini kullandı.
Bahar Karakurt