Uluslararası Eğitim şirketi olan The Times şirketinin daveti üzerine Caspian Events Group tarafından Hilton Bakü’de gerçekleştirilecek Trend Of The Year 2022 ödül törenine konuk olarak davet edilen Biga Belediyesi Dans Ekibi 10 Kasım’da Azerbaycan’a gidecek.
 
13 Kasım Hilton Bakü’de gerçekleştirilecek Trend Of The Year 2022 ödül töreninde Biga Belediyesi Dans Ekibi halk oyunları ile Biga’yı temsil edecek.
 
Biga Belediyesi Dans Ekibi eğitmeni Nergis Mahmudzade:  “Çok çalıştık prova yaptık.
Esas odur Biga’dan yetenekli başka çocuklarım da umutlu olsun ki başarabilirler. Biga’daki başarılı çocuklar her yerde tanınsın istiyorum ve bunun içinde elimden geldiğince çalışacağım. Kızlarımı, öğrencilerimi hep daha iyi yerlere getirmek için hep birlikte çalışacağız.  Biga’da çok fazla yetenekli, başarılı çocuklar var. Bu tür etkinliklerin devamı için uğraşıyorum. Biga’daki yetenekli çocuklar, özellikle kız çocukların başarılının duyulmasını için elimden geleni yapacağım. Kendim Azerbaycanlı olsamda,burda yaşıyorum ve burayı çok seviyorum. Biga Belediyesi ile görüştük. Sağolsun Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan bize destek verdi.  Biga’mızı halk oyunları ile temsil edeceğiz. Çok heyecanlıyız. Bizim sesimiz olan, bize destek olan Biga İş insanları ve Esnaflarına ve herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Bahar Karakurt