Biga’da Süleymaniye Camii'nde Ramazan ayı boyunca her akşam hayırseverlerin katkılarıyla camiyi şenlendiren çocuklara çeşitli ikramlar yapılıyor.
 
Süleymaniye Camii'nde çocuk sesleri yankılanırken, teravih namazı kılan çocuklar namaz bitiminde her akşam cami görevlilerince ödüllendiriyor.

Biga İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, “Ramazan ayının birinci gününden itibaren bu mübarek ayın coşkusunu, sevincini ve bereketini hep birlikte yaşamak, çocuklarımıza caminin manevi havasını teneffüs ettirmek ve çocuklarımızı camiye alıştırmak amacıyla İlçemiz Süleymaniye Camii'nde İmam Hatip Metin TÜRKEN ve Müezzin Kayyım Ramazan DEMİR öncülüğünde, hayırseverlerin katkılarıyla teravih namazını kılmaya gelen çocuklara, namaz sonrası çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Namazdan sonra sıraya giren çocuklar, ikramlarını alarak evlerine dönüyor. Çocuklarımızı camiyle buluşturmak için gayret gösteren cami görevlisi hocalarımıza, bu güzelliğe ortak olan cami cemaatimize, hayırseverlere ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.
 
Burcu Uçmaz