Büyük katılımla ve renkli etkinliklerle bu yıl 100’üncü kez kutlanması planlanan ancak koronavirüs salgını nedeniyle iptal edilen 23 Nisan etkinlikleri, farklı yöntemlerle çocukların olduğu tüm evlere ulaştı.
 
Salgın riski nedeniyle iki aydan fazla süredir evlerinden çıkamayan çocuklara yönelik sürpriz etkinlikler planlayan Gümüşçay Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerini evlere taşıdı.
 
Gümüşçay’da ve çevre köylerde ikamet eden 4. sınıftan 5. sınıfa geçen 29 öğrenciyi evlerinde ziyaret eden Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, "sözümü veriyorum, bisikletimi alıyorum" projesi kapsamında hem çocukların bayramını kutladı hem de bisikletlerini teslim etti.
 
Belediye Başkanı Pastırmacı, "Gümüşçay Belediyesi Olarak her yıl geleneksel hale getirmiş olduğumuz bu proje ile 4. sınıftan 5. sınıfa geçen öğrencilerimize 29 adet bisikleti evlerinde teslim ettik.  Öğrencilerimiz hayatları boyunca doğru, dürüst, çalışkan ve sigara içmeyeceklerine dair söz verdiler. Öğrencilerimiz sözünü verdiler ve bizde bisikletlerini verdik.” dedi.
 
 



CAHİT MAVİLİ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi