Çanakkale’yi ortak akılla yönetmeye devam edeceklerini söyleyen Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan,"Önümüzdeki süreçte esnafımızla ilgili, esnaf odası başkanı arkadaşlarımızın talepleri doğrultusunda yapılması gerekenleri görüşerek, istişarede bulunduk." dedi.
 
Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği tarafından düzenlenen toplantıya AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Özcan toplantıda pandemi sürecinde yaşamış olduğu sıkıntıları, Devlet tarafından yapılan çalışmaları ve esnaf sorunlarına yönelik konuşma yaptı.
 
Konuşmasına esnafların yaşadığı sorunları dile getirerek başlayan Özcan, “işyerlerimize nakit destek taleplerimizi, krediler, vergiler, sosyal güvenlik primleri, elektrik ve doğalgaz ödemeleri, belediyeler ve vakıflara ait kiralık işyerlerinin kira konularını, ilçe ve köylere çalışan minibüslerde uygulanan koltuk kısıtlamalarını, milli eğitim öğrenci taşıma ihalesi şartlarını, servis araçlarının durumlarını, kira stopaj, taşımacılık, gıda satışı yapılan isletmelerdeki kdv indirimlerini, kahvehanelerdeki oyun yasağının kaldırılması gibi birçok konuyu görüştük. Sayın Vekilimize, tüm çalışmalar ve gelişmelerle ilgili, bizlere vermiş olduğu bilgiler ve çalışmaları için şahsım ve teşkilatım adını teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi.
 
Mehmet özdeş
 
 


Kaynak: Biganın Sesi