İstiklal Mahallesi İstiklal Caddesi No:66’daki yeni iş yerinin açılışına Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Dualar ile açılışı yapılan Kasap Aydın’ın açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi.
 
Açılışa katılan Biga Belediyesi Başkan Yardımcısı Sıtkı Keçeci, Aydın Kara’ya hayırlı olun dileklerini ileterek; “Biga'mızda yıllardır kasaplık yapan, güvenle alışveriş yaptığımız ve bugün "Kasap Aydın" isimli yeni dükkanının açılışını yapan esnafımız Aydın Kara’nın yanında olarak, hayırlı müşteriler, bol kazançlar diledik. Bu zorlu süreçte tüm esnafımıza, hayırlı işler ve kolaylıklar diliyoruz” dedi.
 
Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ise; “İlçemizde çok uzun yıllardır ticaret yaşamında bulunan Aydın Kara, “Kasap Aydın” isimli et ve şarküteri ürünlerinden oluşan yeni işyerini faaliyete geçirdi. Açılış mutluluğuna bizzat ortak olduğumuz esnafımıza hayırlı işler, bol kazançlar diliyoruz” dedi.
 
Kasap Aydın’ın sahibi Aydın Kara yaptığı açıklamada; “Herkesin en iyi bildiği işi yapması gerektiğine inananlardanım. Bizde en iyi bildiğimiz işimizi yapıyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına kendimizi yeniliyoruz. Açılışımıza katılan tüm dost ve müşterilerimize teşekkür ederiz” dedi.
 
CAHİT MAVİLİ
 


Kaynak: Biganın Sesi