Pandemi ile mücadele sürecinde  uygulanan kısıtlama günlerinde de ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Türk Kızılay Biga ekipleri, ilçenin farklı bölgelerindeki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak, yüzleri güldürüyor.
 
Türk Kızılay Biga Şubesi, yardım faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Tam kapanmada 17 günlük sokağa çıkma yasağı günlerinde de saha çalışmalarına devam eden Türk Kızılay Biga ekipleri, yönetici, çalışan ve gönüllüleri ile birlikte yüzlerce haneye ulaştı.
 
İYİLİK HAREKETİMİZ GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR
 
Gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Biga Şube Başkanı Erdoğan Başer, Türk Kızılay Biga Şubesi olarak yönetici, gönüllü ve personelleriyle, ihtiyaç sahibi ailelere hayırseverlerin destekleri ile hazırlanan yardım kolilerini ulaştırdıklarını söyledi. Vefa Sosyal Destek Grubu’nun bir bileşeni olarak 17 günlük sokağa çıkma yasağı günlerinde de dağıtım faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini anlatan Erdoğan Başer, “Değerli bağışçılarımızın destekleri, gönüllülerimiz ve ekiplerimizin samimi çabaları ile ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile Türk Kızılay’ın merhamet eline destek veren tüm bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Yalnızca ülkemizde değil dünyanın farklı bölge ve ülkelerinde umut olan Türk Kızılay’ın dünyaya örnek faaliyetleri ile iyiliğe ortak olmak isteyen herkesi gönüllü olmaya davet ediyoruz” dedi.
 Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.
mehmet özdeş
 


Kaynak: Biganın Sesi