Erdoğan, “Kızılay’la Gönül Bağımız Var”
 
Alınan karar ile birlikte artık Kızılay’ın önemli bir alana kavuştuğunu ifade eden Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Dünyanın her yerine herkesten önce yardım eli uzatan Kızılay’ımıza yeni yeri hayırlı olsun. Daha önce Kızılay yetkililerimizle yaptığımız görüşmeleri neticelendirerek, aldığımız meclis kararı ile yer tahsisini gerçekleştirdik. Artık Biga’mız da Kızılay gibi önemli bir kuruluşumuzun alanı var. İtfaiye binasının yanında bulunan çamlık alanı 5 yıllığına kendilerine tahsis ettik. Kızılay’ımıza hayırlı olsun.” dedi.
 
Kızılay’ın önemine de değinen Erdoğan, “Kızılay yaşanan tüm felaketlerde, zorluklarda her zaman büyük bir görev üstlenerek hizmet veren bir kuruluştur. Tüm insanlığa büyük bir özveriyle, gönül bağlılığıyla ulaşan kuruluşumuzun bir ayağı olan Kızılay’ımızla gönül bağımızı sağlam bir şekilde tutacak, destek olacak ve yanında olacağız.” dedi.
 
Tüm meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Biga Kızılay Şube Başkanı Erdoğan Başer ise, "Biga Kızılay Yönetimi'nin İtfaiye Müdürlüğü ve ilgililer ile görüşmeleri sonucu, itfaiye binasının yanında bulunan çamlık alanı yoksullukla mücadele ve afet yönetimine katkıda bulunmak üzere yer talebinde bulunduk. Biga Belediyesi Mayıs ayı Meclis toplantısında 5 yıllığına yer tahsisi oy birliği ile gerçekleşti.  Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve  tüm meclis üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.
 
cahit mavili
 
 


Kaynak: Biganın Sesi