Geçtiğimiz günlerde il genel meclisi başkanlığına seçilen Nejat Önder'i makamında ziyaret eden Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ,Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN,Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, Biga AK Parti İlçe Başkanı Hasan SEPİCİ,İl Genel Meclis Üyeleri Saim Yılmaz ve Bülent Korkmaz, yeni dönemde kendisine başarılar diledi. 
 
İl genel meclisinin çok önemli bir görev yürüttüğünü belirten başkanlar, “Yerel yönetimlerimizle iş birliği içerisinde memleketimizin her karışına hizmet etmek için varız. Hepimizin amacı memlekete hizmet etmek. İmkanlarımızı mümkün olduğu ölçüde birleştirerek bazı imkanlarımızı ortak kullanarak iş birliği içerisinde hemşehrilerimize hizmet ediyoruz. Hem merkezde hem kırsalda şehrimizin sorunlarını işbirliği içerisinde çözeceğimize inanıyoruz. İnşallah el ele gönül gönüle bu memlekete hizmet edeceğiz" diye konuştular.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ise, “Şehrimiz için hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Sizlere ve çalışma ekibinize başarılar diliyorum. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 


Kaynak: Biganın Sesi