AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, Çanakkale Valisi İlhami AKTAŞ, Biga Kaymakamı Mustafa CAN, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Gümüşçay Belediye Başkanı  Adnan Pastırmacı, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile birlikte Biga Ticaret Borsası Göktepe Zahireciler Sitesini ziyaret edip, 35 Milyon Maliyetli  75 adet zahire  deposu bulunan yeni borsa hizmet binasına incelemelerde bulunuldu.
 
Biga'ya bağlı Göktepe Köyünde hayata geçirilen Biga Ticaret Borsası Göktepe Zahireciler Sitesinde AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ile bir araya gelen Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mesut OKYAY site hakkında  Turan'a bilgi verdi.
 
Okyay yaptığı açıklamada, "Biga'mıza bağlı Göktepe Köyünde hayata geçirdiğimiz Biga Ticaret Borsası Göktepe Zahireciler Sitesini Milletvekilimiz ve Valimiz ziyaret ettiler. 35 Milyon Maliyetli  75 adet zahire  deposu (63 Adet 400 m2 – 12 Adet 250 m2) ve yeni borsa hizmet binasını incelediler. Bizde ilimizin raylı sistem ihtiyacının tespiti ve talebi için hazırlamış olduğumuz dosyayı Milletvekilimiz Bülent TURAN’A, Biga Göktepe Köyünde ön çalışmasını hazırladığımız Hayvan Pazarı ve Et Entegre Tesisi dosyasını da Belediye Başkanımız Bülent ERDOĞAN’A teslim ettik" dedi.
 
MEHMET ÖZDEŞ
 
 


Kaynak: Biganın Sesi