Özel Biga Can Hastanesi hizmetlerine ara vermeden yenilerini eklemeye devam ediyor. 1994 İstanbul doğumlu olan Nazlı Dilayra Ayvalıoğlu, geçtiğimiz gün itibariyle Özel Biga Can Hastanesinde danışanlarıyla buluşmaya başladı.
 
Nazlı Dilayra Ayvalıoğlu 2017 yılında FMV Işık Üniversitesi İngilizce Psikoloji bölümünü burslu tamamladı. Maltepe Ersoy Hastanesinde Psikoloji stajını yapan Ayvalıoğlu Yüksek lisansını Üsküdar Üniversitesi Klinik psikoloji alanında 2019 yılında tezli bitirdi.
 
Klinik Psikolog Nazlı Dilayra Ayvalıoğlu yaptığı açıklamada: " Eğitimim süresince çeşitli projelerde çalıştım. 2018-2019 yılları arasında, Bayrampaşa Belediyesi Yaş Alan projesinde gönüllü süpervizör psikolog olarak görev aldım. 2018-2019 Yüksek lisansımın 2. yılında asistan klinik psikolog olarak bir yıla yakın okulun psikolojik danışmanlık biriminde danışan gördüm. 2018 yılında Üsküdar Üniversitesinin Türkiye Bağımlılık Risk Profili projesinde 125 klinik psikolog içinde araştırmamı Doğu Anadolu Bölgesi Kars ilinde yaptım. Araştırma konum aynı zamanda tez konumdu. 2018 yılında Doğu Anadolu Bölgesindeki Sigara bağımlılığı ile Psikolojik iyi oluşu ve psikopatolojiye etkisini inceledim. Yüksek lisans stajımı NP Beyin Hastanesi Amatem biriminde 2018 yılında tamamladım. 2020 yılında eğitim derneğinde uzman psikolog olarak danışmanlık yaptım. Özel Biga Can Hastanesinde çalışmaya başladığım için çok mutluyum"dedi. Sadece duygu durum bozukluğu yaşayanların değil sağlıklı her bireyin de psikoloğa ihtiyacı olduğunu belirten Ayvalıoğlu, herkesi kendileri için bir adım atmaya davet etti.
 
MEHMET ÖZDEŞ
 


Kaynak: Biganın Sesi