ANAP’ ın eski Merkez ilçe ve Gençlik kolları yöneticisi isimleri ile AK partide görev alan merkez sağın tanınmış simaları köy köy, kahve kahve ‘Evet’ propagandası başlattı.

Bozkurtlar Startı Verdi,

Merkez Sağ Devrede…!

Köy ziyaretleri, kahve toplantıları ile Referandum’ da ‘evet’  isteyenler kervanına, bir dönem ANAP’ ın kurmaylarından isimler de, Merkez sağda siyaset yapmış tanıdık yüzlerin de katıldığı gözlendi.

ANAP’ ın eski Merkez ilçe başkanlarından namı değer Kasap Erdoğan, Erdoğan Değirmenci, Gençlik kolları yöneticilerinden Naim Orhan, Merkez sağdan AK Partide görev alan eski Merkez ilçe Başkanı Adnan Öncü ve Partilisi Ahmet Çiçek, saha çalışmalarında dikkat çeken dörtlüyü oluşturdu.
 
‘Evet’ Çağrısında,
Dikkat Çeken Dörtlü.,..

MHP’ nin Reklamlı ‘Evet’ çağrısına, Merkez sağ’ da gençlik yıllarında üst düzeyde liderlik görevi alan, AK Parti’ de  vekil aday adayı da olan Bülent Biçer,  ‘Evet’ diyerek katıldı.

ANAP’ ın eski İlçe Belediye Başkanları Cihat Bingöl ve Mustafa Mutay’ ın da Gazete reklamlı ‘Evet’ kampanyasına katılacakları alınan bilgiler arasında.
Bir dönem Türkiye’sinin siyasal iktidarı Anavatan Partisi (ANAP’) nin eski merkez ilçe başkanı Erdoğan Değirmenci, Gençlik kolları yöneticisi Naim Orhan, merkez sağ’ dan AK Partide görev alan eski merkez ilçe Başkanı Adnan Önce, AK Partili Ahmet Çiçek, Referandum sürecine katkı vermek ve köylerde ‘Evet’ propagandası yapmak için sahaya indiği gözlendi.

TAŞ’ IN ALTINA EL KOYMA ZAMANI…
Merkez sağ’ da uzun yıllar siyaset yapmış ve isimleri Merkez sağ’ ın yılmaz neferlerine çıkmış tanıdık yüzler, Referandum propaganda sürecinde köy ziyaretleri ile dikkat çekmeye başladı.

Dost sohbetlerinde, ‘Çizmeleri giyme zamanı gelmişti’ diye, sahaya inmelerinin nedenini açıklayan isimlerden, ANAP’ ın namı değer Kasap Erdoğan’ı, Erdoğan Değirmenci, “Yıllar akıp gidiyor, tek baki kalacak Türkiye Cumhuriyeti Devleti ‘ şeklinde konuşarak, meydana inmelerinin nedenine dikkat çeken sözlerle açıklık getirdi.

Türkiye’ de Başkanlık sistemini ilk gündeme getiren, eski Genel Başkanı ve 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ı hatırlatan merkez sağ’ dan Değirmenci, “Sayın başbakan’ ın referanduma ilişkin alkışladığım bir sloganı var.

Muhalefetin duyanı gülümsetmekten ileriye gidemeyen muhalif söylemlerine adeta şamar gibi gelen o sözünde sayın Başbakan Yıldırım, ‘Erdoğan için değil, Her Doğan için’ diyerek, Yeni Anayasa değişikliği nedeniyle yapılacak referandumda neden ‘Evet’ denilmesine açıklık getirdi.

Bu sözün ve anlatımın üzerine konuşmak, Geleceğin gelişen Türkiye’ sine, bes belli dar gelecek ceket kalıbı çizmek gibi bir şey olur.

Türkiye’ nin geleceğini, gençliğine emanet etmiş atamız,  Atatürk’ ümüz ne çabuk unutuldu da, 18 yaşında seçme hakkına karşı çıkılıyor. Bu ve buna benzer örneklerle elbette ‘evet’ diyeceğiz” diye konuştu.

Merkez köylere ziyaretlerle, köy kahvelerinde onlarca yıl önce kurulmuş dostlukları yad ettiklerini dile anlatan isimlerden AK Parti’ nin eski merkez ilçe başkanı Adnan Öncü ise;

“Merkez sağda görev almış isimlerle bu gün dörtlü yola çıktık. Yarınlarda sayması güçleşecek bir topluluk ile sahada bir olacağız. Çanakkale ve ülkemizin geleceği için ‘Evet’ demeliyiz” şeklinde konuştu ve her gece sahada propaganda çalışması sürdürmek için oluşturdukları ziyaret takvimini hayata geçirdiklerini anlattı.

     
 
   
 


Kaynak: Haber Merkezi